Vertrouwenspersoon

Ik ben Laura Buisman-van der Werf, 37 jaar en woon in Loenen. Via Danielle maakte ik kennis met Het Reservaat. Mijn dochters dansten bij haar met veel plezier, dus toen ik hoorde van dit nieuwe initiatief was ik meteen enthousiast. Ik dans zelf nog steeds bij Danielle en heb veel affiniteit met de theaterwereld. Zo heb ik lange tijd gezongen, maar ook amateurmusical gedaan. Vanuit de bestuurlijke kant heb ik bij verschillende (sport)verenigingen en stichtingen diverse rollen mogen vervullen. Als vertrouwenspersoon van Het Reservaat vind ik het belangrijk dat plezier voorop staat en dat iedereen zichzelf kan zijn. Samen zorgen we ervoor dat Het Reservaat toegankelijk is voor iedereen.

Naast mijn functie als vertrouwenspersoon, ben ik huismoeder van 3 tienermeiden, volg ik een HBO-opleiding in deeltijd en ben ik bestuurslid van het dorpscentrum in Loenen. Daar vertegenwoordig ik een jongerenvereniging, waarbij ik verschillende generaties met elkaar verbind. Mocht je ooit bij Het Reservaat je niet op je gemak voelen, dan kan je bij mij terecht voor een luisterend oor. We kijken dan samen wat we kunnen doen om jou te helpen.

Wat doet een vertrouwenspersoon?

De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen Het Reservaat voor een ieder die opmerkingen/vragen heeft m.b.t. Seksuele Intimidatie (SI) of ander ongewenst gedrag.

Wie kan er terecht?

Iedereen, cursisten, toeschouwers, ouders, leiding, en andere vrijwilligers/betrokkenen kunnen bij ons terecht als ze een incident willen melden. Dit kan zowel de klager als de beschuldigde zijn. Daarnaast kan het bestuur bij ons terecht met vragen over gedragsregels, preventiemaatregelen of optreden bij grensoverschrijdend gedrag.

Hoe kan ik mij melden bij een vertrouwenscontactpersoon?

Het is mogelijk om zowel telefonisch 06-51812486 als per mail vertrouwen@hetreservaat.nl contact op te nemen.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dit graag.